Σχετικά

Ο Αλέξανδρος κάθεται σε μια προεξοχή που κοιτάζει προς το μέρος σας με το ηλιοβασίλεμα στο φόντο.

Χαίρετε!

Είμαι ένας full stack προγραμματιστής, σχεδιαστής UX και νέος επιχειρηματίας. Έχω μεγαλώσει στην καρδιά της εποχής του διαδικτύου. Είναι μέριμνά μου η εναρμόνιση της ψηφιακής σφαίρας με τον πραγματικό κόσμο για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως πτυχιούχος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων. Έπειτα ξεκίνησε ένα ταξίδι στον κόσμο του ελληνικού δημοσίου και βγήκα ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχω εργαστεί αρχικά ως προγραμματιστής βασικών ιστοσελίδων. Αργότερα, και με αρκετή θεωρία και πρακτική εμπειρία, αυτή η ικανότητα εξελίχθηκε σε περίπλοκα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-Shops) και, εν τέλει, σε πλήρη συστήματα λογισμικού και συστάδες υπηρεσιών βασισμένες στο υπολογιστικό νέφος.

Πιστοποιήσεις

  • Το σήμα της πιστοποίησης Azure Solutions Architect Expert.

    Microsoft Cloud

    Εξειδίκευση στην πλατφόρμα Microsoft Azure. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηγέτης της ψηφιακής επιχειρηματικότητας με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και εταιρικής διακυβέρνησης.

    Δείτε την πιστοποίησηΜάθετε περισσότερα

Ενισχύστε την πορεία μου

Μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες είναι να εργάζομαι σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Αυτό απλώς σημαίνει πως κάποιο λογισμικό το οποίο αναπτύσσω είναι και παραμένει δωρεάν για όλους, να χρησιμοποιήσουν και να επεκτείνουν, όπως επιθυμούν! Αυτό απ'ότι καταλαβαίνετε δε μπορεί να γίνει μία πλήρης απασχόληση, αλλά η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές δύσκολα γίνεται και μερική απασχόληση. Επισκεφθείτε το προφίλ μου στο GitHub Sponsors, αν θέλετε να ενισχύσετε το εγχείρημα μου για το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, και να με βοηθήσετε να συντηρήσω και να ενημερώνω τα έργα ανοιχτού κώδικα που έχω αναπτύξει.